AnyShore – Det heldigitala arbetslivet, en del av framtiden

Det senaste året har hela vårt sätt att se på världen hastigt förändrats. Vi har inte fått se så mycket av vänner, kollegor och världen som vi önskat och begreppet ”under rådande omständigheter” har blivit mer förekommande än mjukglass i solsken. Men det har också fört något positivt med sig, ”de rådande omständigheterna” har exempelvis gjort att digitala arbetsverktyg och arbetssätt blivit mer eller mindre praxis i alla verksamheter. Det vill Experis ta fasta på och göra till en permanent lösning. Därför lanserar vi nu AnyShore – möjligheten till ett heldigitalt arbetsliv.
Arbeta där du vill, när du vill
När kontoren började tömmas på kollegor undrade säkert många hur det här skulle gå. Kunde företagsvärlden verkligen hålla samma flöde och prestera på samma sätt utan att vara på plats på kontoret? Även om det inte har gått lika bra som tidigare, så får vi ändå säga att det gått bättre än väntat, speciellt inom branscher som anammade situationen och snabbt ställde om till en mer digital arbetsgång. Och nu ställer många sig frågan; Kommer det någonsin bli som förr igen? Nej säger vi, till viss del. Och i detta ser vi en möjlighet; att du ska kunna arbeta med det du vill, var du vill när du vill. 

Experis AnyShore
erbjuder samma arbetsgivare, samma utmaningar och samma känsla av tillhörighet. Oavsett om du jobbar hemma, på fjället eller vid strandkanten. Vi tror nämligen att kombinationen av närhet till jobbet och till det man älskar är receptet på ett lyckligare, mer hållbart liv.  

Karriär och sammanhållning i en digital verklighet
Vi tror att människor växer tillsammans, både privat och i arbetslivet. Och även om du inte delar den fysiska arbetsplatsen med någon så är du aldrig ensam. Oavsett om du befinner dig i staden eller långt ute på landet finns det alltid någon från Experis nära dig, såväl geografiskt som digitalt. Hos oss finns ett brett omfång av IT-konsulter från norr till söder med goda förutsättningar att skapa ditt eget community tillsammans med oss. Kom till oss och skapa ditt nya digitala arbetsliv med Experis AnyShore.

Läs mer om hur du blir en av oss.