AnyShore – Arbeta där det passar dig

Drömmer du om att jobba nära hemmet, utomlands eller med närhet till naturen? Vill du fortsätta arbeta med utmanande arbetsuppgifter och spännande kunder? Då är AnyShore perfekt för dig.

LÄS MER
Ta din karriär till nästa nivå

Vi matchar din unika profil med världsledande företag. Led den digitala utvecklingen och uppnå dina karriärdrömmar med Experis.

Låter det intressant?
Då kan vi erbjuda en arbetsplats med bra karriärmöjligheter och projekt i flera av Sveriges största städer. Här möter du en öppen, meningsfull och utvecklande arbetsmiljö där du får arbeta med IT-lösningar som är oerhört viktiga för vårt samhälle att fungera. Som anställd kan du se fram emot både spännande arbetsuppgifter och många trevliga och skickliga kollegor.
Vad vi erbjuder
Även om vi är ett stort och solidt företag är vägen till vår ledning kort och du uppmanas att sätta ditt prägel på företaget. Professionell utveckling bland våra medarbetare är något vi tar på allvar och vi ser till att det är enkelt för dig att delta i bland annat kurser och happenings. Du kanske också uppskattar att vi har konkurrenskraftiga kompensations- och förmånspaket.