Ett heldigitalt arbetsliv - en del av framtiden?

Det senaste året har inneburit förändring, inte minst på det sätt vi ser på arbete och arbetsplats. Många av Experis anställda har skapat sitt eget hemmakontor eller flytt staden för större frihet i skog och mark. Detta har varit en förändring som fungerat oerhört bra. Både för anställda och företag. Många har upplevt en större frihet och ökad flexibilitet i vardagen. Något som har inspirerat oss till att tänka nytt. Därför väljer vi att satsa på Experis AnyShore, en möjlighet för dig att arbeta med det du vill, där du vill.

Anyshore – Arbeta där det passar dig

Vill du fortsätta arbeta med utmanande uppgifter och spännande uppdragsgivare på den plats där det passar dig bäst? Då är AnyShore perfekt för dig. Eller rättare sagt: Då är du perfekt för AnyShore. Som anställd på Experis blir du en del av ett ledande IT-konsultföretag med över 600 anställda IT-konsulter. Detta gör dig till en del av en digital arbetsmiljö som fokuserar på ett nära och bra samarbete utan att vara bunden till ett fysisk kontor.

standard-image
standard-image
ANYSHORE
Anna Widgren
Affärsområdeschef

Det senaste året har det fungerat oväntat bra att utföra sina arbetsuppgifter hemifrån. Vi på Experis har tagit till oss av detta och vill nu skapa en permanent lösning för en heldigital arbetsvardag. Något som gagnar både arbetstagare och arbetsgivare.