Att bli rekryterad

Alla våra rekryterare är experter inom sitt område. Att de befinner sig på samma kompetensnivå som du gör betyder att vi kan matcha dig med en tjänst som verkligen passar.

Vår utgångspunkt är att matcha dina önskemål med rätt företag och position. En process inleds om du har en relevant bakgrund och de erfarenheter som krävs. Vi engagerar oss alltid för att både du som kandidat och vår kund ska känna sig nöjda. Under processen vill vi även vara transparenta och tydliga.

Hög integritet

Bli rekryterad

Antingen söker du dig till oss för att vi ska matcha dig med rätt tjänst, eller så söker vi upp dig med en tjänst i åtanke. Oavsett hur vi kommer i kontakt så arbetar vi alltid med hög integritet.

Processen startar genom en intervju där du får träffa en rekryterare med förståelse för både din och kundens vardag. Vi är måna om att få till en bra intervju som ger oss mycket information. Vi vill även veta hur din vardag ser ut, allt för att veta att den nya rollen matchar dina förväntningar. Vi använder testverktyg för att säkerställa att du som kandidat får så bra förutsättningar som möjligt i din nya roll. Resultatet av vår kompetensbedömning delar vi med oss av till vår kund så att du får den stöttning du behöver.

Hur vet du att du kommer att trivas?

Vi tycker att det är viktigt att du som kandidat får träffa företaget tidigt i processen för att känna på företagskulturen och arbetsmiljön. Dessutom vill vi att du ska få träffa närmaste chef och kollegor.

För att utesluta diskriminering jobbar vi kompetensbaserat. För oss innebär det att kandidaternas kompetenser är de primära grunderna vid rekrytering. Det är också viktigt att du som kandidat får möjligheten att berätta för oss vilken typ av företagskultur du värderar mest så att vi kan matcha dig med ett företag som du långsiktigt kommer trivas på.

Uppföljning

När du har blivit rekryterad och kommit in i jobbet träffas vi för att följa upp så att du trivs i din nya roll och att den stämmer med dina förväntningar. Vi vill gärna fortsätta ha kontakt och vara din karriärpartner över tid, både genom att du håller ditt CV uppdaterat på experis.se men också att vi håller kontakten via digitala nätverk.

De flesta av våra tjänster utannonseras på experis.se, Twitter, Facebook och via LinkedIn. Så börja med att följa oss redan idag.  Allt för att du ska kunna söka de tjänster du tycker verkar intressanta och som passar in på dig, dina ambitioner och dina erfarenheter.