Att vara konsult

Vill du jobba som konsult i vårt framgångsrika konsultteam?

Förutom att Experis erbjuder dig spännande inspirerande och utvecklande karriärmöjligheter genom uppdrag hos några av Sveriges mest attraktiva företag och varumärken, har du som konsult på Experis förmåner som ger dig trygghet och som skapar balans mellan arbete och privatliv och ger möjlighet till en aktiv fritid.
Som anställd hos oss har du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvård och föräldralön. Du omfattas även av kollektivavtalade försäkringar som gör att du är fullt försäkrad på väg till och från samt på arbetet. Reser du i tjänsten har du dessutom en förmånlig tjänstreseförsäkring du omfattas av.

Din karriärpartner
För att du skall utvecklas och bygga din karriär tillsammans med oss jobbar vi med karriärsamtal.
Här går vi igenom dina mål, dina drömarbetsplatser och ser hur vi kan hjälpa dig att komma närmare dina karriärmål genom våra utbildningsmöjligheter och våra kundavtal. Vi satsar på dig och marknadsför dig och din kompetens mot våra kunder och uppdrag, allt för att du ska  utvecklas.

Konsult

En trygg, personlig och hållbar anställning
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du får genom din anställning samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare, men du har fler möjligheter att forma din karriär som du vill och dessutom på kortare tid. Du får en konsultchef som finns tillgänglig och håller kontakten med dig för att säkerställa att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

 

 

Kompetensutveckling - fri tillgång till 4500 utbildningar, föreläsningar och ljudböcker
Dina möjligheter till kompetensutveckling kommer automatiskt när du arbetar med olika uppdrag på Experis. Utöver det får alla Experis anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal. Det finns ett brett utbud av utbildningar inom försäljning, projekt, IT och ledarskap mm. Här har vi även paketerat utbildningar för dig som vill utvecklas att ta nästa steg inom ditt kompetensområde.

Med vårt nya utbildningskoncept  Experis Academy kan du växa i din roll både kompetensmässigt och karriärmässigt.Vi har satt ihop ett antal e-kurser i vår utbildningsportal som utmynnar i en certifiering. I dagsläget kan du certifiera dig inom: Microsoft MCSA och MCSE, Cisco CCENT och CCNA , C#, Java 7, helt utan kostnad för dig. Studier sker på fritiden medan certifiering kan ske på arbetstid.

Vi erbjuder även alla anställda föreläsningar och ljudböcker via Kontentan och Mindit. Kontentan är ett digitalt kunskapsbibliotek där du finner den senaste, mest intressanta affärslitteraturen sammanfattad som tidskrift och ljudbok. Mindits inspelade föreläsningar kan inspirera dig att utvecklas än mer, både i privat och i yrkesrollen. Det finns föreläsningar inom exempelvis ledarskap, medarbetarskap, personlig utveckling och kommunikation.

Hälsa och friskvård 
Som anställd får du ett bidrag om 2000 kr per år för friskvårdsaktiviteter. Och tillsammans med vår företagshälsovård jobbar vi med hälsofrämjande insatser, arbetsmiljöarbete och arbetslivsinriktad rehabilitering för att säkra bästa möjliga arbetsmiljö för våra anställda. Vi kan dessutom erbjuda en rad upphandlade och rabatterade priser hos stora friskvårdsleverantörer i Sverige.

Om du får barn
Föräldralön 
Om du är föräldraledig kan du som anställd få ta del av något som kallas för föräldralön som är ett extra tillskott i kassan utöver det som du får genom försäkringskassan.

Förkortad arbetstid 
Enligt vårt kollektivavtal har du som förälder rätt att korta ner din arbetstid till 75 procent av den ordinarie arbetstiden tills ditt barn fyllt 8 år.

Försäkring och pension
Vi erbjuder våra anställda upphandlade och förmånliga försäkrings- och pensionslösningar. Alla omfattas av ett grundläggande försäkringsskydd, men du kan också välja till försäkringar som passar just din livssituation. Alla anställda erbjuds även rådgivning gällande sin pension och försäkringar.

Välkommen att registrera ditt CV på Experis och följ oss på LinkedIn, Facebook och Twitter där du får inspiration och tillgång till våra lediga jobb.