Karriärmöjligheter

Är du chef eller specialist? Vi kan hjälpa dig på vägen till ditt drömjobb. Många av Sveriges företag och organisationer behöver anställa kvalificerad kompetens. Varje år får mer än 5 000 personer nya uppdrag via Experis. Det är vi stolta över. Vänd dig till oss och du har riktigt goda chanser att hitta ditt drömjobb.

KarriärmöjligheterVi matchar dig med rätt företag 

Vår utgångspunkt är att dina kunskaper, erfarenheter och din vilja att utföra saker kommer till sin rätt. Vi väljer ut företag där du har rätt kompetens och erfarenhet. Vi säkerställer också att din personlighet och dina drivkrafter stämmer överens med arbetsgivarens. Om de punkterna matchar varandra blir det en rekrytering som både du och din nya arbetsgivare vinner på.

Våra rekryteringskonsulter är experter på att se dina styrkor och drivkrafter. De kommer att göra allt för att ditt nästa karriärsteg ska bli lyckat.

Drömmer du om att jobba utomlands?

Inom många kompetensområden har företagen svårt att finna talangerna de behöver. De letar därför efter kandidater över hela världen. Vi har ett globalt nätverk med verksamhet i mer än 50 länder. Tack vare det kan vi matcha dig med våra kunder i ett land där du vill bygga en framtid.

Ta första steget nu!

Du ska vara chef eller specialist med relevant utbildning och yrkeserfarenhet för uppdraget. Uppfyller du det är du varmt välkommen som kandidat eller till vårt team som konsult. Se gärna vilka lediga jobb som finns just nu för att se om du hittar något som intresserar dig.

Börja med att kontakta oss via vår hemsida eller våra digitala kanaler samt registrera ditt cv på Experis.se.