Vårt erbjudande

Är du chef eller specialist? Vi kan hjälpa dig på vägen till ditt drömjobb. Många av Sveriges företag och organisationer behöver anställa kvalificerad kompetens. Vi förser kandidater med nya utmaningar och företag med chefer och specialister. Varje år får mer än 5 000 personer nya uppdrag via Experis. Det är vi stolta över. Med oss som karriärpartner har du riktigt goda chanser att hitta ditt drömjobb.

Vi matchar dig med rätt företag 

Vår utgångspunkt är att dina kunskaper, erfarenheter och din vilja att utföra saker kommer till sin rätt. Vi väljer ut företag där du har rätt kompetens och erfarenhet. Vi säkerställer också att din personlighet och dina drivkrafter stämmer överens med arbetsgivarens. Om de punkterna matchar varandra blir det en rekrytering som både du och din nya arbetsgivare vinner på.

Våra rekryteringskonsulter är experter på att se dina styrkor och drivkrafter. De kommer att göra allt för att ditt nästa karriärsteg ska bli lyckat.

 

Fakta om Experis

 

Vårt CSR-arbete

ManpowerGroup är en av Sveriges största arbetsgivare vilket innebär ett stort ansvar, inte minst för vår omvärld. Därför har vi ett hållbarhetsarbete som stöttar de globala målen för hållbar utveckling.

Arbetslivet förändras i snabb takt. Vi på Experis vill bidra till att både företag och människor förstår och hanterar denna omställning. Vi vill hjälpa människor att kunna förbättra sina karriärmöjligheter, välja vägar till ett bättre liv, hitta sitt första eller nästa jobb, gå vidare i karriären och utveckla sin kompetens. På så sätt blir de bättre rustade för arbetslivets krav och anställningsbara på lång sikt.

Vårt erbjudande

Vi tycker att alla individer har rätt till en egen försörjning – och vi gör mer än att tala om det.  Vi ger människor jobb, vilket ger individer möjlighet att försörja sig själva och sina familjer. I Sverige är det varje år 20 000 personer som får arbete genom ManpowerGroup. Läs mer om vårt CSR-arbete på Manpowergroup.se.

Drömmer du om att jobba utomlands?

Inom många kompetensområden har företagen svårt att finna talangerna de behöver. De letar därför efter kandidater över hela världen. Vi har ett globalt nätverk med verksamhet i mer än 50 länder. Tack vare det kan vi matcha dig med våra kunder i ett land där du vill bygga en framtid.

Ta första steget nu!

Är du chef eller specialist med relevant utbildning och yrkeserfarenhet är du varmt välkommen som kandidat eller till vårt team som konsult. Se gärna vilka lediga jobb som finns just nu för att se om du hittar något som intresserar dig.

Börja med att kontakta oss via vår hemsida eller våra digitala kanaler samt registrera ditt cv på Experis.se.