Är du IT konsult och redo för nästa steg i din karriär?

Vi söker kandidater till IKEA, IF, Electrolux, AFA försäkring och till 123 andra IT uppdrag på Experis.se. Därtill har vi ett växande antal rekryterings- och konsultuppdrag på väg in där vi söker supporttekniker, utvecklare, testare och projektledare.

Vill du arbeta som konsult på Experis erbjuder vi utvecklande och varierande uppdrag och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas. Är du den vi söker?

Urval av lediga rekryteringsuppdrag

IKEA IT is recruiting IT Security Specialists! (jobb ID 1000268)
Mainframe Specialist, Core systems, If to Turku or Stockholm (jobb ID 1002194)
IS/IT på AFA Försäkring rekryterar Infrastrukturarkitekt (jobb ID 1002240)
Electrolux rekryterar Applikations specialist inom BI (jobb ID 1000166)
Novamedia söker en erfaren Data Warehouse-utvecklare med arkitektkompetens (jobb ID 1002044)

Vad kan vi erbjuda dig?
Experis är specialisten på specialister inom IT, Ingenjörer, Ekonomi och Ledarskap. Vi ger specialister möjlighet att växla upp eller byta spår i sin yrkesbana. På Experis får du som konsult kompetensutveckling genom längre kvalificerade uppdrag. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsultens karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Välkommen med din ansökan till Experis, specialisten på specialister. Urval sker löpande då uppdraget ska tillsättas omgående. Har du frågor om rollen som konsult på Experis är du välkommen att kontakta Talent Sourcer Caroline Lindberg Sen på caroline.lindberg.sen@se.experis.com