IT-konsult genom Experis IT

Oavsett din unika situation på arbetsmarknaden kan vi på Experis IT hjälpa dig att ta nästa steg på vägen mot ditt mål. Vi är specialiserade på att matcha kompetens mot behov inom IT-området och gör detta med en effektiv kombination av konsultlösningar och rekryteringsuppdrag under ett och samma tak.

IT

IT-utvecklingen går framåt med stormsteg och dagens IT-specialister vill vara med i utvecklingen. 

Personlig utveckling hamnar högt upp på listan av kriterier som karakteriserar ett attraktivt anställningserbjudande och flexibilitet vad gäller arbetstid och placeringsort har även det hög prioritet.

På Experis IT är vi experter på IT-specialistkompetens och kan erbjuda en språngbräda för våra kunder, konsulter och kandidater mot nästa steg i utvecklingen. Våra specialistområden är UX Design, Java, AWS, Azure och vi drivs av att skapa ett intressant erbjudande gentemot såväl kunder som konsulter och kandidater. 

Förutom att läsa för att bygga på kompetens inom ett specifikt område har vi även möjlighet via Experis Academy att erbjuda dig certifieringar inom olika områden. I dagsläget kan du certifiera dig inom: Microsoft MCSA och MCSE, Cisco CCENT och CCNA , C#, Java 7, helt utan kostnad. Studier sker på fritiden medan certifiering kan ske på arbetstid. Läs mer om Experis Academy.

 Fakta om IT

 

Din karriärpartner
Med vår långa erfarenhet vet vi vilka möjligheter som finns för att du ska nå dina karriärsmål. För att du skall utvecklas och bygga din karriär tillsammans med oss jobbar vi med karriärsamtal. Här går vi igenom dina mål, dina drömarbetsplatser och ser hur vi kan hjälpa dig att komma närmare dessa mål genom våra utbildningsmöjligheter och våra kundavtal. 

Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter har som regel en IT-utbildning på universitetsnivå i kombination med en lång erfarenhet inom IT-branschen. Genom att kombinera konsultlösningar och rekryteringsuppdrag under samma tak kan vi erbjuda våra anställda och våra IT-konsulter en karriärsboost utöver det vanliga. Arbetar du som konsult hos oss får du möjligheten att testa flera olika roller och branscher och på så sätt ta stora kliv i karriären på kort tid. 

Bland våra kunder återfinns IBM, EXC, Ericsson, HCL, IKEA, Trafikverket, Volvo samt offentlig marknad. Med andra ord några av landets mest attraktiva arbetsgivare. Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa dessa kunder och många andra med kompetensförsörjning inom IT-området.

Har du erfarenhet inom våra specialistområden? Vill du arbeta som konsult på Experis? Välkommen med din ansökan.