Rysktalande Jr Accountant till Ericsson!

Därtill har vi just nu flera varierande och spännande rekryteringsuppdrag och konsultuppdrag inom Finance i Stockholm och fler på ingång inför hösten.

Uppdragen utförs ute hos någon av våra kunder som oftast är mycket attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder utvecklande och varierande uppdrag och för rätt person finns goda möjligheter att få utvecklas.

Urval av lediga ekonomi konsultuppdrag:  

Vad kan vi erbjuda dig?
Experis är specialisten på specialister inom IT, Ingenjörer, Ekonomi och Ledarskap. Vi ger specialister möjlighet att växla upp eller byta spår i sin yrkesbana. På Experis får du som konsult kompetensutveckling genom längre kvalificerade uppdrag. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Välkommen med din ansökan till Experis Finance, specialisten på specialister. Urval sker löpande då uppdraget ska tillsättas omgående. Har du frågor om rollen som konsult på Experis Finance är du välkommen att kontakta Talent Sourcer annelie.hermansson@se.experis.com