Är du ekonom och redo för nästa steg i din karriär?

Vi söker kandidater till Opus Capita, TryggHansa, HSB, och till 85 andra ekonomiuppdrag på Experis.se. Därtill har vi ett växande antal rekryterings- och konsultuppdrag på väg in där vi söker ekonomiassistenter, controller och redovisningsekonomer.

Vill du arbeta som konsult på Experis erbjuder vi utvecklande och varierande uppdrag och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas. Är du den vi söker?

Urval av lediga rekryteringsuppdrag

Ekonomi/HR-chef till Carpenter Powder Products (jobb ID 998659)
Opus Capita rekryterar Chief accountant (jobb ID 995982)
Trygg-Hansa söker Senior Affärs- och verksamhetsutvecklare (jobb ID 991842)
Osram rekryterar Junior Controller (jobb ID 1001707)
Kvalificerad redovisningsekonom rekryteras till KONE i Kista (jobb ID 983218)

Vad kan vi erbjuda dig?
Experis är specialisten på specialister inom IT, Ingenjörer, Ekonomi och Ledarskap. Vi ger specialister möjlighet att växla upp eller byta spår i sin yrkesbana. På Experis får du som konsult kompetensutveckling genom längre kvalificerade uppdrag. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsultens karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Välkommen med din ansökan till Experis, specialisten på specialister. Urval sker löpande då uppdraget ska tillsättas omgående. Har du frågor om rollen som konsult på Experis är du välkommen att kontakta Talent Sourcer Caroline Lindberg Sen på caroline.lindberg.sen@se.experis.com