Ekonomikonsult genom Experis Finance

Experis Finance har lång erfarenhet av att matcha rätt kandidat inom ekonomi området med rätt uppdrag. Vi arbetar med såväl stora som små företag och har ett stort urval av attraktiva uppdrag på kunder med starka varumärken.

Experis Finance är helhetsleverantör inom ekonomi vilket möjliggör en karriär med uppdrag från assistent- till chefsnivå. 

Vi har återkommande konsult och rekryteringsuppdrag av ekonomichefer, controller, redovisningsekonomer, ekonomiassistenter samt uppdrag inom bank/finans/försäkring. Detta hos våra intressanta uppdragsgivare och varumärken med utvecklande uppdrag.

Det är kundens behov som styr vårt uppdrag. Har kunden ett behov under en begränsad period tillsätter vi ett konsultuppdrag. Behöver kunden en specialist för ett specifikt projekt tillsätter vi det. Har kunden ett permanent behov gör vi en rekrytering.

 

Fakta om ekonomer

 

Din karriärpartner

Finance

Med vår långa erfarenhet vet vi vilka möjligheter som finns för att du ska nå dina karriärsmål. För att du skall utvecklas och bygga din karriär tillsammans med oss jobbar vi med karriärsamtal. Här går vi igenom dina mål, dina drömarbetsplatser och ser hur vi kan hjälpa dig att komma närmare dessa mål genom våra utbildningsmöjligheter och våra kundavtal.  

Bland våra kunder finns några av landets mest 

attraktiva arbetsgivare såsom ABB, Bombardier, Metso, Swedavia, Nordea, Resurs Bank, Intrum Justitia och Volvo.  Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa dessa och många andra kunder med kompetensförsörjning inom finance området.

Har du erfarenhet inom våra specialistområden? Vill du arbeta som konsult på Experis? Välkommen med din ansökan.