Är du ingenjör och redo för nästa steg i din karriär?

Vi söker ingenjörer till Assa Abloy, Strukton Rail, Wästbygg och till 110 andra ingenjörsuppdrag på Experis.se. Därtill har vi ett växande antal rekryterings- och konsultuppdrag på väg in där vi söker kvalitets-, produktions-, process- och underhållsingenjörer.

Vill du arbeta som konsult på Experis erbjuder vi utvecklande och varierande uppdrag och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas. Är du den vi söker?

Urval av lediga rekryteringsuppdrag

ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS is looking for a Test and Verification engineer Produktion (jobb ID 1002478)
Strukton Rail rekryterar Arbetsledare till Projekt Stockholm (jobb ID 1002504)
Wästbygg söker Projektingenjörer till Stockholm (jobb ID 991982)
Sakkunnig projektledare energi och miljö (jobb ID 978186)
Produktionsingenjör till pappersbruket på Crane (jobb ID 989062)

Vad kan vi erbjuda dig?
Experis är specialisten på specialister inom IT, Ingenjörer, Ekonomi och Ledarskap. Vi ger specialister möjlighet att växla upp eller byta spår i sin yrkesbana. På Experis får du som konsult kompetensutveckling genom längre kvalificerade uppdrag. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsultens karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Välkommen med din ansökan till Experis, specialisten på specialister. Urval sker löpande då uppdraget ska tillsättas omgående. Har du frågor om rollen som konsult på Experis är du välkommen att kontakta Talent Sourcer Caroline Lindberg Sen på caroline.lindberg.sen@se.experis.com