Ingenjörskarriär med Experis Engineering

Vi är specialiserade på att matcha kompetens mot behov inom ingenjörsområdet och gör detta med en effektiv kombination av konsultlösningar och rekryteringsuppdrag under ett och samma tak.

Den tekniska utvecklingen går framåt med stormsteg och dagens ingenjörer vill vara med där det händer. Personlig utveckling hamnar högt upp på listan av kriterier som karakteriserar ett attraktivt anställningserbjudande. På Experis Engineering är vi experter på ingenjörskompetens och kan erbjuda en språngbräda för våra kunder, anställda och kandidater mot nästa steg i utvecklingen. 

 

Fakta om Experis ingenjörsområde

 

Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter har som regel en teknisk utbildning på universitetsnivå i kombination med en lång erfarenhet från industrin. Genom att kombinera konsultlösningar och rekryteringsuppdrag under samma tak kan vi erbjuda våra anställda och våra kandidater en karriärsboost utöver det vanliga. Arbetar du som konsult hos oss får du möjligheten att testa flera olika roller och branscher och på så sätt ta stora kliv i karriären på kort tid.

Din karriärpartnerEngineeringMed vår långa erfarenhet vet vi vilka möjligheter som finns för att du ska nå dina karriärsmål. För att du skall utvecklas och bygga din karriär tillsammans med oss jobbar vi med karriärsamtal. Här går vi igenom dina mål, dina drömarbetsplatser och ser hur vi kan hjälpa dig att komma närmare dessa mål genom våra utbildningsmöjligheter och våra kundavtal.

Bland våra kunder finns några av landets mest attraktiva arbetsgivare såsom ABB, Bombardier, Metso, Swedavia, Akzo Nobel och Volvo. Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa dessa kunder med kompetensförsörjning inom ingenjörsområdet.

Har du erfarenhet inom våra specialistområden? Vill du arbeta som konsult på Experis? Välkommen med din ansökan.