Specialistområden

Är du ingenjör, ekonom eller har du din specialisering inom IT och vill ta nästa steg i din karriär? Då har du hamnat rätt. Experis har samlat flera olika specialistområden med tyngdpunkt på IT, Ingenjörer, ekonomer under ett och samma bolag.

Experis erbjuder både rekryterings- och konsulttjänster inom olika specialistområden med tyngdpunkt på IT, ingenjörer och ekonomer. Därtill löser vi även våra kunders efterfrågan av specialister inom t ex HR, marknad, försäljning och inköp.

Vår position som marknadsledande inom rekrytering tillsammans med drygt 400 avtalskunder leder till att vi har ett stort urval av attraktiva uppdrag på kunder med starka varumärken.  

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer är alla specialister på att matcha rätt kandidat med rätt uppdrag och de har alla en gedigen kompetens inom sitt specialområde. Detta för att du som kandidat ska känna dig trygg i att vi kan se din fulla potential för att vi ska kunna hjälpa dig i din fortsatta karriär. 

Vi känner våra kunder och förstår deras behov. Vi har den kunskap och den erfarenhet som behövs, samt verktyg för att kunna matcha din kompetens med rätt uppdrag vilket ger dig möjligheten att utvecklas för att komma närmare dina karriärmål.