Utmärkelser

Utmärkelser

KARRIÄRFÖRETAG 2019

Juryns motivering:

”Genom en betydande samverkan och engagemang för sina medarbetare arbetar Experis attraktivt med Employer Branding.

Med en innovativ arbetsmiljö där det finns chans för medarbetarna att växa inom organisationen utses härmed Experis till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.”

 

KARRIÄRFÖRETAG 2018

Juryns motivering:
"Genom karriärmöjligheter och ambitioner med sina medarbetare är Experis attraktiva genom sitt employer branding arbete för både potentiella och nuvarande medarbetare.

Med att framställa individens drivkrafter och styrkor utses härmed Experis AB till ett av Sveriges Karriärföretag 2018."

 

 

 

ÅRETS INNOVATÖR INOM EMPLOYER BRANDING 2017

Juryns motivering:
"Detta företag är sant nytänkande inom attraktionsfrågorna. Man kommunicerar om företaget som arbetsgivare i flera kanaler och har också ett internt ambassadörsskap. Företaget har på kort tid nått tydliga och starka positioner på talangmarknaden och sticker därför ut i branschen. I kommunikationen försöker företaget visa på den bredd och det djup av möjligheter som finns inom företaget för unga talanger. Vi tror därför att detta företaget kan inspirera många andra genom sin innovativa kraft i frågorna. Universum Communications vill därför nominera Experis till Årets Innovatör inom employer branding 2017."

 

 

 

 

 

 

 

 

BRANSCHBÄST BLAND EKONOMER 2016

Experis är det företag som är mest attraktivt i branschen bland de yrkesverksamma ekonomerna. Definitionen av yrkesverksam är 1-8 år efter akademisk examen, i årets Young Professionalsmätning. Det är extremt prestigefullt att inneha branschbästheten bland just Young Professionals eftersom dessa är mer krävande och införstådda med arbetslivet.