Jobba hos oss som konsult

Experis erbjuder alla anställda omväxling i arbetet samtidigt som en trygg anställning.

Förutom att Experis erbjuder dig spännande karriärmöjligheter har du som medarbetare hos oss förmåner som ger dig trygghet och som skapar balans mellan arbete och privatliv och ger möjlighet till en aktiv fritid. Som anställd hos oss har du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvård och föräldralön. Du omfattas även av kollektivavtalade försäkringar som gör att du är fullt försäkrad på väg till och från samt på arbetet. Reser du i tjänsten har du dessutom en förmånlig tjänstreseförsäkring du omfattas av.

En trygg, personlig och hållbar anställning
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som innebär att du som konsult hos oss omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du får genom din anställning hos oss samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare, men du har fler möjligheter att forma din karriär så som du vill och dessutom på kortare tid. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig och håller kontakten med dig och kunder under hela din anställning och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Kompetensutveckling - fri tillgång till 4500 utbildningar, föreläsningar och ljudböcker
Dina möjligheter till kompetensutveckling kommer automatiskt när du arbetar med olika uppdrag på Experis. Utöver det får alla Experis anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal. Det finns ett brett utbud av utbildningar inom kundservice, försäljning, projekt, IT och ledarskap mm.

Med vårt utbildningskoncept  Experis Academy distans, kan du växa i din roll både kompetensmässigt och karriärmässigt på distans.Vi har satt ihop ett antal e-kurser i vår utbildningsportal som utmynnar i en certifiering. I dagsläget kan du certifiera dig inom: Microsoft MCSA och MCSE, Cisco CCENT och CCNA , C#, Java 7, helt utan kostnad för dig. Studier sker på fritiden medan certifiering kan ske på arbetstid.

Vi erbjuder även alla anställda föreläsningar och ljudböcker via Kontentan och Mindit. Kontentan är ett digitalt kunskapsbibliotek där du finner den senaste, mest intressanta affärslitteraturen sammanfattad som tidskrift och ljudbok. Mindits inspelade föreläsningar kan inspirera dig att utvecklas än mer, både i privat och i yrkesrollen. Det finns föreläsningar inom exempelvis ledarskap, medarbetarskap, personlig utveckling och kommunikation.

Hälsa och friskvård
Som anställd får du ett bidrag om 2000 kr per år för friskvårdsaktiviteter. Och tillsammans med vår företagshälsovård jobbar vi med hälsofrämjande insatser, arbetsmiljöarbete och arbetslivsinriktad rehabilitering för att säkra bästa möjliga arbetsmiljö för våra anställda. Vi kan dessutom erbjuda en rad upphandlade och rabatterade priser hos stora friskvårdsleverantörer i Sverige.

Om du får barn
Föräldralön
Om du är föräldraledig kan du som anställd få ta del av något som kallas för föräldralön som är ett extra tillskott i kassan utöver det som du får genom försäkringskassan.

Förkortad arbetstid
Enligt vårt kollektivavtal har du som förälder rätt att korta ner din arbetstid till 75 procent av den ordinarie arbetstiden tills ditt barn fyllt 8 år.

Försäkring och pension
Vi erbjuder våra anställda upphandlade och förmånliga försäkrings- och pensionslösningar. Alla omfattas av ett grundläggande försäkringsskydd, men du kan också välja till försäkringar som passar just din livssituation. Alla anställda erbjuds även rådgivning gällande sin pension och försäkringar.