Företag

Lediga jobb som Verksamhetscontroller

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som verksamhetscontroller. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetscontroller ger du stöd till chefer inom myndigheter eller andra organisationer att planera, styra och följa upp sin verksamhet. Du säkerställer att beslutade processer efterföljs samt skapar nya rutiner och processer där det behövs. Arbetet spänner över flera områden och fokus ligger på upphandling, avtal, inköp, information samt kommunikation. Du arbetar bland annat med analys och dokumentation av nyckeltal samt att leda och delta i utredningar och utvecklingsuppdrag.

Vem är du?

För att arbeta som verksamhetscontroller bör du ha högskoleutbildning med fokus på ekonomi samt erfarenhet av att arbeta analytiskt och strukturerat med uppföljning och förändringsarbete. Du förväntas analysera, dokumentera och följa upp nyckeltal och ha erfarenhet av att skriva rapporter på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt. Du uttrycker dig kärnfullt och precist muntligt och skriftligt. Erfarenhet från den kommunala sektorn är meriterande.

För att passa för detta jobb är det en fördel om du har förmågan att se kopplingen mellan ekonomi, resultat, verksamhet och måluppfyllelse. Nyfikenhet, ett stort intresse för verksamheten och affärsmässighet är viktigt för att lyckas i rollen. Du bör ha en god förmåga att kommunicera och skapa goda relationer, samt trivas med kontaktytor på olika nivåer inom organisationen.


Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV