Företag

Lediga jobb som Service Delivery Manager i Växjö

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som Service Delivery Manager. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som Service Delivery Manager är du ansvarig för leverans av olika typer av digitala tjänster på regional, nationell eller internationell nivå. Du kan till exempel ansvara för att utveckla en serviceleveransplan för varje kund för att säkerställa att resultaten är mätbara. Du ser till att befintliga leveransåtaganden och mål för kundnöjdhet och servicenivå uppnås i de projekt du driver, leder och utvecklar. I tjänsten kan också ingå att rekrytera och anställa personal.

Din bakgrund

För att passa bra som Service Delivery manager behöver du vara en lagspelare med utmärkta sociala färdigheter. Du bör också vara bra på skriftlig och muntlig kommunikation, både på svenska och engelska, för att effektivt kunna presentera information till kollegor och kunder.

Ett brinnande IT-intresse med fokus på kvalitet, analys och problemlösning gör dig extra intressant för tjänster som leveransansvarig. För att lyckas i rollen krävs att du är driven, engagerad och ansvarstagande. Du bör snabbt kunna anpassa dig till nya kunder och projekt. För att du ska trivas och vara framgångsrik i rollen som SDM behöver du vara resultat- och leveransinriktad samt ett föredöme för dina kollegor. Du bör vara affärsmässig och kunna kombinera ett strategiskt och operativt perspektiv, ha högt tempo och förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Andra viktiga egenskaper är att du är förtroendeingivande, pedagogisk och kommunikativ i kontakten med kunder, kollegor och samarbetspartners.


Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV