Företag

Lediga jobb som Controller i Växjö

På experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som controller. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Vare sig du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, söker heltidsjobb eller extrajobb som student, så är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som controller är du en drivkraft och en initiativtagare när det kommer till ekonomistyrning och planering. Arbetet har en tonvikt på ekonomistyrning men omfattar även andra frågor i verksamhetsstyrningen. Du ska fungera som inspiratör och pedagog i ekonomifrågor för olika delar av en organisation. Du arbetar med budget, uppföljning och prognoser samt har ofta en viktig roll i bokslutsprocessen.

Du analyser utvecklingen och kan presentera resultat på ett pedagogiskt sätt. Utifrån detta kan du också se utvecklingsmöjligheter.

Uppföljning av projekt och stöd till projektchefer kan vara en annan viktig arbetsuppgift. Controllern har också en viktig del i arbetet med intern kontroll. 

Vem är du?

En stor del av arbetet innebär kontakter med olika medarbetare i organisationen, vilket gör att du måste tycka om att utveckla personliga relationer. Du är utvecklingsinriktad och flexibel och är beredd att ta dig an olika arbetsuppgifter och utmaningar. Intresse för IT är en annan viktig del. Arbetet förutsätter också att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och en god kommunikatör. Det är meriterande med relevant utbildning inom ekonomi.


Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV