Företag

Lediga jobb som Service Manager i Umeå

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som service manager. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

I rollen som service manager stödjer du företagets anställda, exempelvis account managers, säljavdelning och produktägare, som en teamledande chef. En stor del av jobbet går ut på att stötta teamets prestationer och kommunicera ut förbättringsåtgärder. Rollen innebär ofta budgetansvar, ansvar för kundrelationer och rapportering.

Kvalifikationer

För att jobba som service manager bör du ha en universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område. Några års erfarenhet av en ledande roll som chef och en bakgrund inom service eller HR är starkt meriterande. Du behöver ha en god kommunikationsförmåga och kunna tala och skriva på svenska och engelska obehindrat.

För att trivas och lyckas i rollen krävs att du är en stark ledare som målinriktat inspirerar och engagerar dina medarbetare. Du bör ha affärsdriv och sinne för merförsäljning och problemlösning. Som person är det bra om du är resultatinriktad, strukturerad och analytisk och driver din avdelning mot tydligt uppsatta mål. Det är viktigt att du har lätt att skapa relationer och att samarbeta med olika personer då du kommer att ha många kontaktytor externt och internt.


Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV