Företag

Lediga jobb som Marknadsansvarig i Trollhättan

På experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som marknadsansvarig. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Vare sig du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, söker heltidsjobb eller extrajobb som student, så är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Är du en nyfiken person som älskar marknadsföring och försäljning och brinner för att faktiskt få göra skillnad i ett bolag? 

Som marknadsansvarig kommer du få ansvara och bidra till att utveckla företagets marknadsföring. Du kommer självständigt och aktivt arbeta med marknadsföringens alla delar, t.ex. ta fram och skapa marknads- och försäljningsmaterial, utveckla webbsidor och marknadsundersökningar.

Vem är du?

Du är någon som redan har några års erfarenhet av marknadsföring, samt att du är intresserad av försäljning och brinner för utveckling. Du är personen som tar initiativ och driver projekt, från början till slut; från idé till färdigt resultat. För att du ska trivas som marknadsansvarig behöver din personlighet utmärkas av entreprenörsanda, hög stresstålighet och ett helhjärtat samt genuint engagemang.