Företag

Lediga jobb som Underwriter i Stockholm

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som underwriter. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning:

I arbetet som underwriter, även kallat riskbedömare, består dina huvudsakliga arbetsuppgifter i att ge service och driva försäljning gentemot kunder, försäkringsförmedlare och säljare. Du förväntas riskbedöma och skapa rätt försäkringslösningar, utforma samt prissätta det försäkringsskydd som din kund behöver. Du är ansvarig för att jobba proaktivt med förnyelser och följa upp lönsamheten i bolaget. Du kommer också att delta i aktiviteter för produktutveckling och förbättringsåtgärder, utveckla gruppens affär och interna arbetsprocesser.

Din profil:

För att jobba som underwriter är det bra om du har goda kunskaper inom försäkringar samt erfarenhet av underwriting och riskanalys. Du kommer att arbeta med att skapa långsiktiga relationer och därför är det viktigt att du har god social kompetens och förmåga att samarbeta och kommunicera med olika funktioner och människor. Det är bra om du är initiativrik, ansvarsfull och förstår vikten av relationer vid komplex försäljning. Du bör vara service minded och säljinriktad samt kunna arbeta självständigt och målinriktat. Du bör vara en analytisk person som är strukturerad och noggrann samtidigt som du är flexibel och gillar att ha många bollar i luften. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.


Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV