Företag

Lediga jobb som Processutvecklare i Stockholm

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som processutvecklare. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som processutvecklare bidrar du till att utveckla organisationens processer, arbetsrutiner, automatisering, prissättning, mätetal, uppföljning och att driva generellt förbättringsarbete. Du stöttar ledningsgrupper och gruppchefer i förändringsarbetet, bedriver processanalys för att identifiera förändringsbehov, utvecklar nya och befintliga operativa modeller, med fokus på processer och organisation.

Du förväntas utveckla business case och road maps för förändringar i organisation och processer, driver och koordinerar implementation och ansvarar för rapportering, dokumentation och budget. Projekten kan vara både enmansprojekt och större projekt. Du förväntas identifiera nyckelpersoner i de initiativ du driver och förankra ert samarbete.

Din profil

För att jobba som processutvecklare är det en fördel om du har relevant arbetslivserfarenhet, till exempel som managementkonsult eller motsvarande. En akademisk examen som ekonom eller ingenjör är meriterande. Det är bra om du har erfarenhet av att angripa problem från olika infallsvinklar självständigt och att framgångsrikt driva projekt. Du bör ha förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och att leverera enligt deadline. Att kommunicera med seniora beslutsfattare och dina medarbetare är en viktig del av jobbet. Du bör ha erfarenhet av att strukturera, dokumentera samt presentera dina projekt och resultat. Det är viktigt att du talar och skriver utmärkt svenska och engelska.

Som person bör du vara ambitiös med stort eget driv, strukturerad, analytisk, professionell och en god nätverkare. Vidare är det bra om du är en utåtriktad person som kan arbeta med olika typer av människor i en strategisk miljö.

Läs mer...
Läs mer och ansök

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV