Företag

Lediga jobb som Processingenjör i Stockholm

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som processingenjör. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som processingenjör arbetar du i nära samarbete med verksamhetens produktionsavdelning och hanterar olika processtekniska frågeställningar. Arbetet som processingenjör är självständigt, varierande och bedrivs i nära samarbete med andra funktioner inom företaget. Du arbetar främst med att stödja produktionen och vara processteknisk expert. I rollen är du en länk mellan processutveckling och produktion, men kommer även att delta i flertalet processutvecklings och kvalitetsprojekt och stödja organisationen vad gäller produktions- och kvalitetsoptimering.

Vem är du?

För att passa tjänsten som processingenjör bör du ha en teknisk och/eller naturvetenskaplig utbildning på högskolenivå med inriktning mot maskin, process- eller kemiteknik. Dokumenterad processteknisk kompetens från tillverkningsindustri och arbetslivserfarenhet från den bransch du vill jobba i är starkt meriterande. Du behöver också ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

I denna typ av jobb behövs en drivande och utåtriktad personlighet, du bör vara en god kommunikatör och ha lätt för att skapa bra relationer då arbetet bygger på ett nära samarbete med övriga organisationen. För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för teknik och känna dig bekväm med hur man driver olika processarbeten. Det är bra om du drivs av nyfikenhet och stimuleras av problemlösning.

Läs mer...
Läs mer och ansök

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV