Företag

Lediga jobb som Förhandlingschef i Stockholm

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som förhandlingschef. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som förhandlingschef ansvarar du för förhandlingar inom avtal och arbetsrättsfrågor och stödjer din organisations affärsplan och mål utifrån aktuellt område. Du utvecklar, kommunicerar och implementerar policys, modeller, processer och systemstöd inom avtal och arbetsrätt samt fungerar som expert och sakkunnig inom området. Du utformar strategier och satsningsområden och bidrar med ett strategiskt HR-perspektiv.

Att hantera arbetsrättsliga tvister och företräda organisationen i processer och i arbetsdomstol ingår också i en tjänst som förhandlingschef, samt ansvaret för lönebildning, lönekartläggning, kompensationer och förmåner.

Vem söker vi?

För att jobba som förhandlingschef krävs det att du har relevant akademisk examen, företrädesvis med inriktning mot juridik eller personal. Du har gedigen arbetsrättslig kunskap och god erfarenhet av förhandlingsarbete, till exempel från arbetsgivarorganisation eller liknande roll på privat bolag. Erfarenhet av lönebildning och frågor kopplat till förmåner och pension är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är vanligen ett krav.

För att lyckas i förhandlingar bör du vara lyhörd och tydlig samt ha ett strategiskt förhållningssätt. Du är resultatinriktad, handlingskraftig och har förmåga att göra rationella bedömningar i komplexa sammanhang. Din förmåga att kommunicera och skapa goda relationer är mycket god och du trivs med kontaktytor på olika nivåer. Självklart har du ett genuint intresse för att bedriva ett framåtriktat och affärsmässigt HR-arbete.


Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV