Företag

Lediga jobb som Områdeschef

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som områdeschef. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som områdeschef ansvarar du för medarbetare, kunder och drift, vilket innebär ett omväxlande och operativt arbete. I kundansvaret förväntas du planera, leda och utveckla verksamheten inom området. Du arbetar i team tillsammans med de medarbetare du har personalansvar för, som även de kan inneha chefspositioner. Som ansvarig ser du till att rätt person är på rätt plats och du fördelar resurser och arbetsuppgifter på ett effektivt rätt.

Områdeschefen ska verka för ett gott samarbetsklimat internt såväl som externt. I rollen förväntas du skapa förutsättningar för att medarbetarna ska kunna utföra sitt arbete på ett framgångsrikt sätt, dels genom att förvalta befintliga framgångsfaktorer och dels genom att utveckla verksamheten och hitta nya infallsvinklar.

Önskvärda kvalifikationer

För att bli anställd som områdeschef är det en fördel om du har erfarenhet av ledarskap med personalansvar, dokumenterad erfarenhet av arbete med personalutveckling samt sälj- och kundrelationer med goda resultat.

Som person bör du vara uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du bör kunna se möjligheter att matcha rätt medarbetare med rätt utveckling och du bör ha god kommunikativ förmåga. Det är en klar fördel om du är driven och är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål och KPI:er och om du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.


Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV