Företag

Lediga jobb som Affärsutvecklingschef i Norrköping

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som förhandlingschef. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

I rollen som affärsutvecklingschef arbetar du med såväl strategiska som taktiska och operativa frågor. Jobbet innebär ofta en bred roll där du är drivande och delaktig i olika initiativ och projekt inom affärsutveckling, vilket innebär att du har kontakt med kollegor och samarbetspartners, på olika platser i landet och från olika funktioner inom organisationen. Kortfattat handlar ditt arbete om att se till att verksamheten stärker sin konkurrenskraft på marknaden och mot andra intressenter samt att bidra till att organisationen når sina uppsatta mål.

Arbetsuppgifter som kan ingå:

• Tjänsteutveckling – ansvara för utveckling av nya tjänster och koncept

• Avtalsarbete, upphandlingar, kunder och affärer

• Affärsplanering och omvärldsbevakning

• Initiera och driva projekt och initiativ

• Agera expert och ge stöd till organisationen i frågor som rör verksamheten

• Internutbildningar inom organisationen

Vem är du?

För att arbeta som affärsutvecklingschef krävs normalt sett en relevant högskoleexamen och erfarenhet av projektledning och affärsutveckling. En stor del av arbetet går ut på att ha kontakt med kollegor och kunder, så förmåga till samarbete och sociala färdigheter är ett krav. Du bör också vara affärsmässig, drivande och ha en bra kommunikativ förmåga som gör att både kunder, leverantörer och andra samarbetspartners samt kollegor känner stort förtroende för dig.


Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV