Företag

Lediga jobb som Rekryteringskonsult i Malmö

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som rekryteringskonsult. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som rekryteringskonsult arbetar du självständigt med att aktivt bearbeta rekryteringsmarknaden inom ditt geografiska område. Du arbetar utifrån kundens kompetens- och utvecklingsbehov mot upparbetade kundkonton samt bearbetar presumtiva nya kunder.

Du bidrar till kundens utveckling och tillväxt genom ditt sätt att angripa uppdrag med ett konsultativt förhållningssätt och kreativa lösningar. Du bör ha lätt att sätta dig in i kundens förutsättningar, verksamheter och behov. Du kommer att arbeta resultatinriktat mot egen budget och självständigt driva dina uppdrag i projektform. Målet är att du ska bli en viktig del i vårt framgångsrika team av rekryteringskonsulter, konsultchefer och researchers.

Vem är du?

För att trivas som rekryteringskonsult bör du tycka om konsultativ försäljning, motiveras av att driva dina egna affärer och ha ett resultatansvar. Meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning och erfarenhet av rekrytering, HR, kompetensförsörjning, projektledning, personalkoordinering, försäljning eller personalansvar, samt ett upparbetat nätverk i ditt område.

Som person bör du vara självgående, resultatdriven, ödmjuk och bekväm i sociala sammanhang. B-körkort är ofta ett krav för denna typ av jobb.

Läs mer...
Läs mer och ansök
Läs mer...
Läs mer och ansök
Läs mer...
Läs mer och ansök
Läs mer...
Läs mer och ansök
Läs mer...
Läs mer och ansök
Läs mer...
Läs mer och ansök
Läs mer...
Läs mer och ansök