Företag

Lediga jobb som Fabrikschef i Malmö

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som fabrikschef. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som fabrikschef är ditt främsta ansvar att leda och utveckla verksamheten, där du är högst ansvarig. Du jobbar tillsammans med ditt team där exempelvis produktionssamordnare, logistiksamordnare och kvalitetsansvarig ingår. Arbetet är en utvecklande roll där ständiga förbättringar och effektivisering är i fokus. Du ansvarar för att driva och utveckla såväl medarbetare som processer. Rollen innebär ett totalansvar för resultat, planering, kvalitet och arbetsmiljö, och kräver därför att du har en känsla för struktur, ledarskap och noggrannhet.

Vem är du?

Ett arbete som fabrikschef kräver vanligen en högskoleutbildning inom teknik och/eller ekonomi, alternativt erfarenhet av arbete i liknande position. God datorvana och förmåga att hantera Officepaketet är ett krav för jobbet, liksom att du uttrycker dig väl på svenska och engelska, både i tal och skrift. Även andra språkkunskaper är meriterande.

Tjänsten kräver stort kundfokus, initiativtagande och goda ledaregenskaper. Du sätter upp mål, delegerar arbetsuppgifter och har förmåga att bidra till en positiv stämning och kontinuerlig utveckling bland dina medarbetare. Du är bra på samarbete, lyhörd och beslutskraftig. Som person är du trygg i dig själv, prestigelös och kommunikativ. Du är resultat- och utvecklingsorienterad och en duktig problemlösare som ser möjligheter till utveckling och förändring.


Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV