Företag

Lediga jobb som Operations manager i Linköping

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som operations manager. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som operations manager har du det operativa ansvaret för driften av verksamheten. Jobbet innebär personalansvar och att du leder, delegerar och planerar det dagliga arbetet. Tjänsten är en nyckelroll inom organisationen och det dagliga strategiska arbetet, där du har ett nära samarbete med exempelvis försäljningschef och ekonomichef. Tillsammans driver ni på och har ett stort ansvar för utvecklingen av företagets effektivitet, intäkter och lönsamhet. I jobbet ingår också medverka i arbetsmiljöarbete och ansvara för att aktuella säkerhetsföreskrifter efterlevs och uppdateras.

Vem är du?

För att passa för detta jobb är det bra om du har en eftergymnasial logistikutbildning eller ekonomiutbildning. Det är en klar fördel om du har erfarenhet av personalledning och förbättringsarbete. Du bör också behärska svenska och engelska i tal och skrift samt ha grundläggande datorvana, inklusive kunskaper i Officepaketet.

Som person är det bra om du är trygg i ditt ledarskap, har en förmåga att hantera pressade situationer på ett proffsigt sätt och en positiv inställning till förändringar.


Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV