Företag

Lediga jobb som Logistikchef i Karlstad

På experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som logistikchef. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Vare sig du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, söker heltidsjobb eller extrajobb som student, så är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som logistikchef är du ansvarig för logistiken, logistikprocesser och flöden samt arbetar med ständiga förbättringar av dessa och tillhörande kostnader.


Du är ansvarig för att säkerställa så effektiva logistikflöden som möjligt och möjliggöra högsta möjliga tillgänglighet av utrustning till lägsta möjliga kostnad.


Du säkerställer att leveranser sker punktligt och stödjer produktionen med högsta möjliga servicenivå. Fel och brister inom logistiken ska upptäckas så fort som möjligt och elimineras så att de inte återkommer. 

Som logistikchef kan du bland annat ansvara för lager, transportkostnader arbetsplatsmiljön, hälsan och säkerheten i produktionen, samt miljöskyddet.

Vem är du?

Som logistikchef driver du den dagliga verksamheten vilket innebär daglig ledning av personal, ansvar för kvalitetsuppföljning, arbetsmiljö, brandskydd samt genomdrivande av ledningens direktiv för verksamhetsförändringar, såsom ombyggnationer mm. Det är meriterande med tidigare chefserfarenhet och viktigt att du har goda logistikkunskaper. Det är även meriterande med praktisk erfarenhet från tidigare arbete inom logistik samt av förändringsarbete.


Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV