Företag

Lediga jobb som Operativ chef i Kalmar

På experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som operativ chef. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Vare sig du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, söker heltidsjobb eller extrajobb som student, så är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som operativ chef har du helhetsansvaret för verksamheten. Du är med och bidrar i koncernens övergripande strategiarbete samtidigt som du driver och utvecklar den operativa verksamheten. Till din hjälp kan du t.ex. ha ett team av projektledare och säljare.

Vem är du?

En operativ chef är en framgångsrik ledare med dokumenterad säljerfarenhet och goda resultat av att leda i tillväxt med energi och glöd. För att lyckas i rollen behöver du vara resultatorienterad med stark drivkraft och kunden i fokus. Du behöver vidare vara en engagerad och coachande ledare som kan entusiasmera och inspirera dina medarbetare. Du har strategisk höjd och ser till helheten, samtidigt som du kan vara operativ och dagligen leder arbetet framåt
• Resultat- och målfokuserad
• Gärna erfarenhet av digitala strategier och sociala medier
• Kommunikativ med utmärkta kunskaper i engelska och svenska
• Relevant högskoleutbildning – ex marknadsföring/försäljning


Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV