Företag

Lediga jobb som Energicontroller i Kalmar

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som energicontroller. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Jobbet som energicontroller är en omväxlande roll som framför allt består av att bevaka och samordna energifrågor med långsiktig och strategisk utgångspunkt. Du förväntas finna nya angreppssätt för att minska energiförbrukning i fastigheter och att tillsammans med driftcontrollers och driftentreprenörer följa upp och analysera resultaten. Som energicontroller ansvarar du även för att informera och utbilda andra inom energiområdet samt driva utvecklingen av organisationens energiarbete genom omvärldsbevakning och nätverkande inom området.

Vem är du?

För att arbeta som energicontroller är det bra om du har erfarenhet inom energibranschen och sakkunskap i energisystem och energiteknik. Tidigare arbete med energioptimering och förståelse för fastigheter och drift är meriterande. Om du läst en driftingenjörsutbildning eller likvärdig teknisk utbildning och är intresserad av att hantera och analysera stora datamängder så är detta meriterande. Ett helhetstänk och vana vid att arbeta ur ett verksamhetsperspektiv och om du är insatt i exempelvis både juridik och ekonomi kring energifrågor är önskvärt.

Det också är bra om du tycker om att hitta nya angreppsätt och lösningar och gärna tar ett strategiskt perspektiv i frågor. Vidare behöver du kunna ta eget ansvar och initiativ samt ha en god prioriteringsförmåga. Rollen innebär många kontaktytor och samarbetspartners och det krävs att du ser dig själv som övertygande och att du trivs med att presentera dina idéer och lösningar.


Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV