Företag

Lediga jobb som HR-direktör

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som HR-direktör. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som HR-direktör driver och leder du utvecklingen av HR-området och bidrar till att uppfylla organisationens övergripande mål och vision. Tillsammans med HR-avdelningen ansvarar du för att strategiskt och operativt driva och implementera HR-arbetet inom verksamheten och att koordinera HR-processer inom organisationen.

Vem är du?

För att arbeta som HR-direktör bör du ha ett genuint intresse för HR-frågor och av att leda en verksamhet i ständig förändring. Relevant akademisk examen från högskola eller universitet och dokumenterad erfarenhet från verksamhetsnivå är vanliga krav för denna typ av jobb.

Som person bör du vara en utvecklingsinriktad ledare med förmåga och intresse av att inspirera medarbetare i en organisation. Målmedvetenhet och engagemang är därför viktiga egenskaper. Du ska ha god samarbetsförmåga och vilja att driva förbättrings- och utvecklingsarbete, goda kunskaper i MS Office och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Läs mer...
Läs mer och ansök
Läs mer...
Läs mer och ansök