Företag

Lediga jobb som Lokalstrateg i Göteborg

På experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som lokalstrateg. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Vare sig du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, söker heltidsjobb eller extrajobb som student, så är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Konkreta arbetsuppgifter för lokalstrategen kan vara att: 

  • Ta fram och uppdatera lokalresursplan på kort och lång sikt i samverkan med verksamheterna.
  • Analys av lokalbehov och lokalkapacitet
  • Omvärldsbevakning
  • Bearbetning och analys av prognoser
  • Medverka i processer gällande kommunövergripande frågor inom lokalområdet, exempelvis övergripande strategiska frågor, fastighetsstrategiska frågor och olika typer av funktionsprogram
  • Att medverka i förstudier och programarbete för detaljplaner och enskilda projekt
  • Arbetet sker i nära samarbete med kommunens förvaltningar

Lokalstrategen kommer att ta fram beslutsunderlag till kommunstyrelsen för strategiska ärenden.

Vem är du? 

Det är en fördel om du tidigare arbetat inom en politiskt styrd verksamhet och även har erfarenheter kring projektledning och planering av olika typer verksamhetslokaler i en kommun.

Arbetet innebär många kontaktytor och därför söker vi dig som tycker om att samarbeta bra med andra människor och ha god kommunikativ förmåga. Som person är du självgående och har förmåga att tänka strategiskt med en helhetssyn för att tillgodose hela kommunens långsiktiga behov.


Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV