Företag

Lediga jobb som Kvalitetsingenjör i Göteborg

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som kvalitetsingenjör. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som kvalitetsingenjör jobbar du med kvalitetssäkring inom tillverkningsindustri eller tjänster. Fokus ligger på att säkerställa att komponenter från externa leverantörer håller högsta kvalité och är redo att användas i produktionen. I jobbet driver du processer med syfte att leverera produkter med högsta kvalitet inom ditt specifika område. Du säkerställer att leveransen sker i tid och i linje med rådande standards och du har ett ständigt affärsfokus.

Vem är du?

För att jobba som kvalitetsingenjör är det bra om du har erfarenhet av kvalitetsarbete och produktutveckling inom industri samt en relevant utbildning från universitet eller högskola. Du bör kunna tala och skriva flytande svenska och engelska obehindrat. Erfarenhet av projektarbete, inköp och kvalitetssäkringssystem är meriterande.

Som person bör du ha en positiv attityd, vara en god kommunikatör och trivas med att arbeta i ett högt tempo. Du bör ha ett starkt fokus på det du gör och vara resultatdriven. God förmåga att fokusera på flera uppgifter samtidigt utan att kvalitén försämras, och goda problemlösningskunskaper, är önskvärt. Du bör också vara ansvarsfull, strukturerad, självgående, nyfiken, positiv, lösningsorienterad, hjälpsam och inneha social kompetens.