Företag

Lediga jobb som Exploateringsingenjör

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som exploateringsingenjör. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som exploateringsingenjör arbetar du främst med mark- och exploateringsfrågor ur ett tekniskt, ekonomiskt och juridiskt perspektiv. Denna typ av tjänst ger dig möjlighet att medverka från planering till genomförande av olika samhällsbyggnadsprojekt. Du bidrar genom ditt arbete till att bygga ett hållbart samhälle och har möjligheten att förändra människors vardag och framtid. Du arbetar med avtal och förhandlingar om köp och försäljning av mark, markanvisningsavtal och exploateringsavtal. Jobbet är ett socialt utåtriktat arbete med många kontakter med markägare, byggföretag, privatpersoner och representanter för andra myndigheter eller organisationer.

Vem är du?

För att passa för en tjänst som exploateringsingenjör är det en fördel om du har en bakgrund som lantmätare, civilingenjör med inriktning samhällsbyggnad, mark och exploatering eller annan relevant utbildning. Erfarenhet av att tillämpa fastighetsjuridik, projektledning och arbete i politiskt styrda organisationer och/eller konsultverksamhet är meriterande.

Som person bör du vara strukturerad, lösningsorienterad, nytänkande och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har lätt att kommunicera och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort är ett måste då det brukar ingår resor i tjänster som dessa.


Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV