Företag

Lediga jobb som Ekonomiassistent i Eskilstuna

På experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som Ekonomiassistent. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Vare sig du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, söker heltidsjobb eller extrajobb som student, så är du välkommen att  registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent kommer du framför allt att arbeta brett inom ekonomi med inte så många rutinuppgifter men det ingår även att arbeta med företagets fakturering, kundreskontra och registrering av inbetalningar.

Vad söker man hos en ekonomiassistent?

Som ekonomiassistent är det bra att vara en lyhörd och kunnig person som är kommunikativ, självgående och lösningsorienterad i ditt arbetssätt. Du har en universitets- eller högskoleutbildning i företagsekonomi och det är meriterande om du har goda kunskaper i något affärssystem.

Egenskaper:

  • är van att jobba i högt tempo
  • behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift
  • har erfarenhet av att jobba dynamiskt och har god ekonomisk förståelse

Det är meriterande om du:

  • är van att hantera flera parallella arbetsprocesser
  • är van att arbeta med ekonomifrågor inom en stor organisation

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV