Företag

Lediga jobb som Arbetsmiljöspecialist i Borås

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som arbetsmiljöspecialist. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

Rollen som arbetsmiljöspecialist innebär att du utvecklar arbetssätt och processer för arbetsmiljöarbete. Du driver ett ständigt förbättringsarbete inom arbetsmiljö och säkerhet och arbetar aktivt med grundorsaksanalyser och riskbedömningar kopplat till organisationen. I rollen ingår att följa upp arbetsmiljöarbetet i bolaget och säkerställa att lagstiftning efterlevs samt att avvikelser hanteras och utreds internt.

Din profil

För att trivas på jobbet som arbetsmiljöspecialist bör du vara en lösningsorienterad och resultatinriktad person, som ser möjligheter i förändringar och gillar att få saker att hända. Du är trygg och har god social förmåga, vilket gör att du kan inspirera andra att göra förbättringar. Du bör också ha integritet och ett etiskt förhållningssätt, ett strukturerat arbetssätt och förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Det är en klar fördel om du har ledarerfarenhet och erfarenhet från arbetsmiljöarbete på strategisk nivå i komplexa organisationer och/eller projekt. Du bör också ha en relevant examen från universitet/högskola eller motsvarande kompetens. För den här typen av roller är det normalt sett ett krav att behärska både svenska och engelska i tal och skrift.


Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Registrera CV och skapa ett ett karriärkonto!

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med inriktning mot chefer och specialister. Årligen hjälper vi 5 000 kandidater att ta nästa steg i karriären. Med ett karriärkonto hos Experis kan du: snabbansöka intressanta jobb med ett klick, hålla koll på dina ansökningar och bli sökbar för våra rekryterare och konsultchefer som ser till din fulla potential.

Registrera CV