Företag

Lediga jobb som Regionchef

På experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som regionschef. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Vare sig du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, söker heltidsjobb eller extrajobb som student, så är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning

I arbetet som regionchef ingår att inspirera, leda och utveckla. Som regionchef ansvarar du för regionens totala försäljning och försäljningsutveckling inom ditt område. Du kommer att leda regionens operativa arbete vilket bl. a. innebär att säkerställa planering, genomförande och uppföljning för att uppnå bästa resultat.


En annan viktig del av ditt arbete är att följa upp och analysera kampanjer och därefter vidta förbättringsåtgärder. I ditt arbete ingår naturligtvis också att vara en inspirerande och coachande ledare som arbetar nära dina medarbetare.

Ditt fokus är lönsam tillväxt i regionen samtidigt som du genom ett tydligt ledarskap skapar en effektiv organisation där medarbetarna trivs och utvecklas. Ditt jobb och engagemang skapar en stabil grund så att medarbetarna kan prestera bra på jobbet vilket i sin tur leder till nöjda kunder.

 

Vem är du?

För att nå framgång som regionchef tror vi du arbetar med projektledning idag. Du har att antal års erfarenhet och är en engagerad och säljfokuserad ledare, men har framförallt ett brinnande intresse av att driva projekt med stort mål- och ekonomifokus. Jobbar du idag som projektledare är det en stor merit.

Som person är du beslutsmässig, självständig och trivs i rollen som problemlösare. Du gör affärer i kundens namn, vilket ställer stora krav på tydlighet och affärsmässighet. För att lyckas i rollen är du strukturerad och har med största sannolikhet en högskole- eller universitetsutbildning.