Företag

Lediga jobb som Projektcontroller

På Experis.se, en av Sveriges största jobbsajter, kan du söka lediga jobb som projektcontroller. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Oavsett om du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, om du söker heltidsjobb eller extrajobb som student, är du välkommen att registrera ditt CV hos oss.

Arbetsbeskrivning:

Som projektcontroller kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara projektledning för det ekonomiska arbetet, såväl operativt som strategiskt. Du förväntas aktivt utarbeta underlag och rapporter till bokslut, samordna och ge stöd till andra funktioner inom bolaget, analysera och följa upp kostnader och projekt, samt delta i utveckling av rutiner och processer för verksamheten.

Vem är du?

För att passa för jobb som projektcontroller är det bra om du har en universitetsexamen i företagsekonomi, eller motsvarande, samt goda kunskaper i Excel och gärna även SAP. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är en stor fördel. Du bör också ha en mycket god analytisk förmåga, ha lätt för att ta egna initiativ samt arbeta bra även under tidspress. Du bör behärska svenska och engelska i tal och skrift samt vara kommunikativ, driven och noggrann.

Läs mer...
Läs mer och ansök