Restaurangchef till Hotel Mullsjö!

Har du ett genuint intresse för hotell- och restaurangbranschen? Vill du vara med på en utvecklingsresa tillsammans med oss på Hotel Mullsjö? Då ska du läsa mer om tjänsten som Restaurangchef. Hos oss välkomnas du till ett gäng som tillsammans besitter enorm kunskap samtidigt som du får skapa din egen identitet i ditt arbete som Restaurangchef.

Placering: 
Mullsjö
Bransch: 
Service, Handel, Butik
Antal tjänster: 
1

Hotel Mullsjö är naturskönt beläget vid sjön Mullsjön. Anläggningen har 54 rum, ett modernt konferenscentra samt restaurang och bar. Hotellet ingår i Gyllene Uttern Hotel group som även innefattas av Hotel Ullinge samt Hotel Gyllene Uttern. Trots att det är över 70 år sedan Hjalmar Fagerström formulerade affärsidén är behovet av lugn och ro och rörelse i friluftsammanhang större än någonsin, och för oss är den ursprungliga andan ett naturligt förhållningssätt: Här ska det vara lätt att må bra! Vår restaurang Gretas Mat & Vin serverar alltid vällagad mat och gärna med råvaror från trakten. För oss är måltiden en helhetsupplevelse där erfaren och omtänksam personal är lika viktig som maten och drycken på bordet. Läs mer om oss på www.mullsjohotell.se

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som brinner för bra service, mat och dryck! Du strävar efter att alltid överträffa gästens förväntningar och ge det lilla extra. Våra gäster ska alltid vara i fokus. För att lyckas i tjänsten krävs det att du är självgående, ansvarstagande och har enormt kundfokus.

Du är en person som vill vara med och utveckla och du kommer gärna med idéer eller förbättringsförslag. Du gillar att vara spindeln i nätet och har god kommunikativ förmåga. Vidare är du strukturerad, flexibel, tar egna initiativ och du välkomnar både positiv och negativ feedback från både gäster och medarbetare.

Kvalifikationer:
- Minst tre års erfarenhet inom serviceyrket.
- Goda mat- och dryckeskunskaper, även bar och drinkar.
- Erfarenhet av driftansvar i en restaurang a la carte eller koordinera daglig drift.
- Erfarenhet av, eller utbildning inom, ledarskap och/eller personalansvar.
- Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift.

Utbildning inom administration eller hotell och restaurang är högt meriterande. Vidare krävs förståelse för att jobba utifrån affärssystem och har du tidigare erfarenhet av Spectra är det meriterande.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Restaurangchef är ditt huvudsakliga ansvar att drifta vår restaurang och du arbetar framför allt operativt men även strategiskt. Tillsammans med övrig personalstyrka arbetar du med event, konferensmåltider, frukost- och lunchbuffé och a la carte. Du är som mest framgångsrik i rollen när du finns på plats då det händer som mest i verksamheten, vilket innebär att du bör kunna arbeta flexibelt, främst eftermiddagar, kvällar och helger.

Du arbetsleder och har delvis personalansvar för en grupp om 4 personer. Som chef är du engagerad, lyhörd och coachande. Du strävar efter att inspirera och engagera dina medarbetare och arbetar för att bibehålla en kultur som främjar trygghet och välmående.

I tjänsten ingår också administrativa arbetsuppgifter så som inköps- och eventplanering samt schemaläggning för din personalgrupp.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Hotel Mullsjö med Experis. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martina Vapnar via martina.vapnar@se.experis.com.

Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat och uppdaterat CV. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 28 oktober.

Varmt välkommen med din ansökan!