Registrera dig som partnerbolag 

Med Experis får du tillgång till 450 globala och nationella kundavtal där det stora flertalet av svenska börsbolag finns representerade. 

Registrera dig som enskild partner 

Med Experis får du en säljorganisation. Vi säljer in och rekommenderar dig till våra kunder, vilket kan fungera som ett komplement till dina egna kunder.

partner-search-title
0 partner-project-count
Läs mer om vad vi kan erbjuda dig
Vad gör oss till specialister? 
Som underkonsult till Experis får du en unik möjlighet att utvecklas, både inom ditt yrkesområde och som person. Du ingår i vårt stora partnernätverk där du får möjlighet att knyta nya kontakter, får tillgång till Experis många konsultuppdrag och en enkel och smidig administration.
Vad får du om du går med oss? 
Att vara underkonsult har sina fördelar. Vi har över 2000 konsulter och konsultbolag knutna till oss. Som underkonsult till Experis agerar vi som komplement till din egen säljorganisation.
Hur går vi tillväga? 
Vi matchar den mest kvalificerade konsulten för respektive uppdrag utifrån kompetens, pris och tillgänglighet enligt vår kvalitetssäkrade process. 
Vad gör vårt samarbete framgångsrikt?
Med Experis får du en personlig konsultchef som matchar och säljer in din kompetens till beställaren. Våra konsultchefer har alla en bakgrund inom sitt specialistområde och har bred kunskap om den lokala arbets- och kandidatmarknaden. Med din konsultchef har du en löpande kontakt under uppdraget. Efter varje längre uppdrag ger vi dig en personlig återkoppling som hjälper dig att hitta dina styrkor, drivkrafter och utvecklingsområden.