Enterprise Application

Våra SAP-konsulttjänster täcker varje fas av applikationens livscykel – från den dagliga driften till långsiktiga affärsbehov, teknisk outsourcing och utveckling.

Professional Resourcing och utbildning
Genom vassa konsulter och kompetensutveckling på Experis Academy ger vi er rätt förutsättningar för den digitala omställningen. Vi har ett stort nätverk av konsulter och ger utbildning inom områden som SAP, Oracle, Microsoft och annan applikationsteknologi.
SAP-implementering och omställningsprojekt
Vårt SAP Center of Excellence är experter inom internationell SAP-implementering. Vi kombinerar nearshore-, on-site- och offshore-metoder där projekten leds av seniora team med lång erfarenhet av väletablerade lösningar (ECC, ABAP, PI, BW) och nya teknologier (S/4HANA, Fiori, PO, SAC).
Managed Services inom SAP-applikationer (AMS)
Vi har lång erfarenhet av att sköta våra kunders SAP-plattformar. Vårt SAP Center of Excellence stöttar er organisation med:
- Global AMS
- SAP-plattformsadministration
- S/4HANA-migreringar och uppgraderingar
- On-premise to cloud-övergångar
 
Skräddarsydd integrering
För att ert företag ska fungera effektivt behöver era system samverka säkert. Vi hjälper er integrera era system och programvaror med hjälp av tekniker som SAP Fiori, SCP, .Net och Java. 
Implementering och AMS i framkant
Vi hjälper er med:
- Implementering och underhåll för olika ERP:s
- Rapporteringssystem
- Kundupplevelsetjänster
- HCM-verktyg
- System för hantering av resekostnader
- Digitaliseringslösningar såsom Oracle Cloud, Microsoft Dynamics och Opentext
 
standard-image
standard-image
ENTERPRISE APPLICATIONS
Anna Widgren, Affärsområdeschef
Vi tar tempen med tre aktuella frågor

"Många företag har fortfarande processer som inte är fullt ut digitaliserade och därmed inte fungerar i det nya digitala livet."

LÄS HELA INTERVJUN