Cybersäkerhetstjänster

Vi sätter er säkerhet först och ser till att ni får de mest allomfattande cybersäkerhetstjänsterna på marknaden.

Professional Resourcing
Vi vet vilka kompetenser ni behöver för er digitala omställning och ser till att ni får rätt person för jobbet. Vi ger också rollanpassade utbildningar för exempelvis säkerhetsarkitekter CISSP-ISSAP, säkerhetsingenjörer, Azure AZ-500; säkerhetsadministratörer, Microsoft 365 och MS-500.
Rådgivning – Governance, Risk & Compliance
Vi hjälper ert företag att sätta behovsbaserade säkerhetsmål och skapar konkreta planer för hur ni bäst uppnår dem. 
Vi erbjuder: cybersäkerhet och riskhantering (ISO27001 / 5, NIST), riskanalys, revisioner, Culture Mapping, CISO som tjänst, PCI, GDPR, dataskydd och DPO.
Övervakningstjänster
Vi övervakar systemaktivitet med hög säkerhetsgrad. Våra SIEM/SOC-tjänster är tillgängliga dygnet runt och överser, identifierar samt eliminerar cyberhot.
Säkerhetstestning
Vi genomför omfattade säkerhetstester för att identifiera sårbarheter i era system. Utifrån det skapar vi behovs- och arbetsplaner för hur ni bör säkerhetsanpassa dem. Våra tester inkluderar sårbarhetsscanning, test av kod och API:er, penetrationstester och social manipulering.
Riskhantering i leverantörskedjor
Den digitala omställningen går snabbare än någonsin och onlinetjänster måste fungerar både effektivt och säkert. Experis granskar era leverantörsled och uppmärksammar er på sårbarheter samt risker. 
Porträttbild på Martin Åberg
Cyberhoten ökar: “Chefer måste vara medvetna om sin organisations cybersäkerhet”

Card Image 1
Intervju med Martin Åberg, Affärsområdeschef inom Cyber Security

Card Image 2
Business Continuity del 1 av 3

Riskhantering är något som bör finnas på varje ledningsgrupps radar. Vi på Experis vill ge en introduktion till ämnet business continuity i tre delar, med bla handfasta råd hur man kan ta sig an utmaningen att skapa ett eget program för business continuity management.

standard-image
standard-image
CYBER SECURITY
Martin Åberg, Affärsområdeschef
Vi tar tempen med tre aktuella frågor

"Hoten ökar i takt med COVID. Fler arbetar hemma vilket skapar nya och fler attackytor ."

LÄS HELA INTERVJUN