Business Transformation Tjänster

Vi hjälper er med Business Transformation. Genom att stärka era team och medarbetare blir ni ledande inom digitalisering.

Professional Resourcing och utbildning
Genom vassa konsulter och kompetensutveckling på Experis Academy ger vi er rätt förutsättningar för den digitala omställningen. Vi hittar och förser rätt kandidater med efterfrågade kompetenser samtidigt som vi ger rollanpassad utbildning för exempelvis affärsanalytiker, informationsarkitekter, dataingenjörer, datavetare, Scrum Masters och agila projektledare.
Agil anpassning
Vi hjälper företag att etablera och utveckla agila projektledningsmetoder genom att identifiera vilka brister som finns i era nuvarande system och processer. Vi levererar därefter kontinuerlig optimering inom utveckling, integration, test- och kvalitetsteknik, projektledning och leverans. Vi stödjer agila verktygsval, PMO-integrering, projektrevisioner och SAFe- eller DevOps-integration. Givetvis bistår vi även med utbildning och coachning.
Prediktiva analyser
Omvandla er data till värdefull kunskap! Vi har tillgång till unik information om olika marknader, produkter, kunder och konkurrenter som kan hjälpa ert företag att fatta snabba och effektiva beslut. Marknaden är i ständig förändring och med våra prediktiva analyser ligger ni steget före.
Processautomatisering och digitalisering
Med kunskaper inom datavetenskap, automatisering, maskininlärning och avancerade analysverktyg hjälper vi ert företag att sänka driftskostnaderna och samtidigt öka produktiviteten. Detta för att på ett effektivt sätt främja innovation och digital omställning. 
standard-image
standard-image
BUSINESS TRANSFORMATION
Louise Ramstedt, Affärsområdeschef
Vi tar tempen med tre aktuella frågor

"Gå igenom dina affärsprocesser och se över om det finns manuella rutiner som enkelt kan digitaliseras."

LÄS HELA INTERVJUN