Varför ska jag anlita Experis Academy?

Vi på Experis blickar framåt och tror på kontinuerligt lärande. Den tekniska utvecklingen är så snabb att läroplanerna ofta är utdaterade när studenterna är klara. Med Experis Academy får du tillgång till konsulter med kompetens anpassad för den snabba utvecklingen av ditt företag. Läs gärna mer om våra program, våra befintliga partners och kundreferenser www.experisacademy.se

Academytjänster

Vi på Experis tycker att personal är ett företags viktigaste tillgång. Genom våra skräddarsydda utbildningar förser vi nya förmågor med kompetenserna ert företag behöver. Teori och praktik varvas för att säkra er nästa generations ledande IT-konsulter.

Accelerated Learning
Academy är ett Accelerated Learning Program där ett tremånader långt program med hög intensitet följs av en 12 månaders konsultanställning med uppdrag hos någon av våra kunder. Under utbildningens gång samverkar mentorer och coacher för att identifiera rätt karriärvägar för rätt person. 
Reskill- och Upskillprogram
Förvalta de talanger ni redan har! När er verksamhet behöver utvecklas kan Experis Academys skräddarsydda utbildningar ge era medarbetare de kunskaper som krävs.
Vi erbjuder också Upskill-program där studier kombineras med praktiska specialiseringsperioder hos någon av våra kunder. Där lär sig er personal just det som ni behöver.
Företagsprogram
Experis Academy är framtidens IT-utbildning där kursinnehållet anpassas efter era behov. Vårt koncept bygger på en intensiv bootcamp-modell där tre månader inledande undervisning följs av en specialiseringsperiod. Under 12 månader är konsulterna ute hos någon av våra branschledande kunder och får unik erfarenhet av vad det innebär att arbeta som IT-konsult. Under utbildningens gång har konsulterna nära uppföljning med lärare och mentorer från Experis för att säkerställa att deras kompetenser stärks och att ert företagsbehov täcks. 
connector-image
connector-image
Partner till Experis Academy
FORTNOX REKRYTERAR IT-KONSULTER

"Sourcing är alla techbolags största utmaning. Vi ville prova Experis Academy för att det lät som ett nytt och spännande grepp för att hitta nya medarbetare." Fredrik Axelsson Dahlén, utvecklingschef

standard-image
standard-image
ACADEMY
Ellen Hedvall, Program Manager
Vi tar tempen med tre aktuella frågor

"Det är en investering inför framtiden som säkrar att du har rätt utvecklarkompetens på plats över tid. "

LÄS HELA INTERVJUN