Vår leverans

Experis är experter på att hitta, attrahera och utvärdera individer för att kunna erbjuda den kompetens du efterfrågar.

Vi som hjälper dig är specialister på rekrytering och har själva arbetslivserfarenhet från de områden vi rekryterar till. Det ger oss goda förutsättningar att sätta oss in i ditt behov. Självklart arbetar vi efter välbeprövade och kvalitetssäkrade processer för att säkerställa att vi hittar en person som matchar dina behov, både vad gäller kompetens, personlighet och motivation för den aktuella tjänsten. Och för att du ska känna dig så trygg som möjligt när du anlitar oss erbjuder vi alltid fasta priser och 100% nöjd-kund-garanti.

Vår kärnverksamhet är kompetensförsörjning och vår uppgift är att se till att du får kandidater som matchar din kultur och dina behov. För att lyckas med det lägger vi ned ett stort jobb på att kartlägga varje kandidats unika kompetens, personlighet och motivation för olika uppgifter och vi har därför en stark bearbetning av marknaden för att attrahera kandidater genom marknadsföring av Experis AB och flera digitala samarbeten. Vår position som marknadsledare ger oss också ett stort inflöde av kandidater och en stor attraktionskraft hos arbetssökande. Varje år träffar och intervjuar vi över 70 000 personer som söker jobb via oss.

Vårt arbete inleds med en ordentlig behovsanalys för att sammanställa syftet med befattningen, vilken roll personen kommer att ha samt ansvar och befogenheter. Vi går även igenom vilken formell kompetens som behövs samt personliga och beteendemässiga kompetenser som är avgörande för att kandidaten ska lyckas.

Detta resulterar i en kravspecifikation som sedan matchas mot intresserade kandidater där intervju, test och referenstagning är viktiga steg i processen för att få fram rätt kandidat. Är ert behov ett konsultuppdrag anställs kandidaten av Experis som tar hela arbetsgivaransvaret.

För att vara säker på att både du och konsulten är nöjda gör konsultchefen kvalitetsuppföljningar och har kontinuerliga uppföljningar med både dig som kund och kandidat/konsult.