Konsult

Hyra en konsult

Fördelen med att hyra in en konsult är att du själv inte behöver anställa om du är osäker på hur behovet ser ut framöver. Ibland är behovet av kompetens tidsbestämt – som vid ett projektarbete, ersättning för egen personal eller annat.

Vi har många duktiga konsulter hos oss. De har bred erfarenhet inom sitt kompetensområde och är anställda av en av våra konsultchefer inom det specialistområdet. Alla konsulter har en konsultchef/rådgivare hos oss. Vi har ett eget Research and Sourcing centra som arbetar med att säkra morgondagens kompetensbehov.

Experis som arbetsgivare

Vi har ansvaret för lön, försäkring, semesterlön och alla andra administrativa uppgifter kring ett arbetsförhållande. Som vår kund ska du slippa använda tiden till det praktiska kring en anställning. Det är vår kärnverksamhet

Våra konsulter är starka inom sitt kompetensområde. De skaffar sig erfarenhet från många av de största och mest eftertraktade aktörerna i det svenska näringslivet. Denna erfarenhet tar de med sig i vidare till sitt nästa uppdrag, till fördel för dem själv och dig som kund.